Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 11 reviews
by Nanne van Houdt on Autorijschool van Laar
Top

Ik raad het zeker aan om bij Luuk rijlessen te gaan volgen,Altijd heel relaxed en aardig en stelt je goed op je gemakWanneer je iets "fout" doet. Maar zeker ook een hele goedeInstructeur die je goed de vaardigheden van het autorijdenAanleeert.Ik zeg doen!

Luuk is een super goede rijleraar. Hij blijft altijd kalm wat er ook gebeurt. Luuk legt situaties heel duidelijk uit en je wordt heel goed voorbereid op het theorie- en praktijkexamen. Ik ben voor beide in 1 keer geslaagd! Heb het onwijs naar mijn zin gehad tijdens de lessen en keek er altijd weer naar uit. Ik zal Luuk en de lessen (en de winegums ;) ) zeker gaan missen. Groetjes Nikki

Een betere rijles leraar dan Luuk bestaat er zowat niet. Altijd als ik weer rijles had was het gezellig. Ook al ging er wat fout, Luuk zorgde er altijd weer voor dat je rustig bleef en aan het eind konden we er altijd om lachen. Hij neemt overal de tijd voor zodat het nooit te snel voor je gaat, legt alle situaties die je tijdens het lessen tegen zal komen duidelijk uit met het resultaat dat ik het theorie en praktijkexamen niet over hoefde te doen. Luuk is echt geweldig en ik ga hem zeker missen. Groetjes Wouter.

Luuk geeft goede rijlessen, hij neemt de tijd en zorgt ervoor dat je alles goed begrijpt. De rijlessen van Luuk zijn zeker een aanrader.

I was very lucky to have Luuk as my driving instructor. I had 3 instructors before him. Only with Luuk I was able to learn how to properly drive and get the confidence to be on the road. He is a great teacher, very patient and calm and with a professional attitude about everything. He explains well the traffic situations and the theory behind it. Luuk is very encouraging during classes, and above all a kind and very pleasant person. I always wanted to come back to his classes. I highly recommend Luuk! I owe passing the exam from the first try to him. Thank you so much, Luuk!

by Floor van Praag on Autorijschool van Laar
Wat een fijne rijschool!

Ik kan mij geen betere rijleraar wensen dan Luuk. Hij wist mijn onzekerheid weg te nemen en nam alle tijd voor mij. Dankzij Luuk heb ik mijn rijbewijs weten te behalen. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden. De lessen waren niet alleen goed maar ook nog eens gezellig!

Luuk is een vriendelijke man, neemt rustig de tijd voor je.Zeker een aanrader

Heb me rijbewijs en theorie in 1 x gehaald! Zonder luuk was dat nooit gelukt! Chille vent waar je echt mee kan lachen, en vind het eerlijk gezegt jammer dat ik nu geen lessen meer bij hem hoef te volgen. Als je een rijschool zoekt, echt. Luuk is de beste! Groetjes jeroen

Geweldig

Luuk was een hartstikke goede instructeur. Hij nam de tijd voor alles, legde elk probleem goed uit en was bovenal een zeer sympathiek figuur. Hij is dus zeker wel aan aanrader.

Zeer tevreden

Zeer vriendelijke en rustige instructeur die de tijd voor je neemt.In een keer geslaagd voor mijn praktijk examen!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»